De oprichter van Animago is:

Met veel passie, inzet en betrokkenheid voeg ik al meer dan 20 jaar structuur en een persoonlijke cultuur toe aan organisaties in het MKB.

Ik word enthousiast als ik kan bijdragen aan een positieve ontwikkeling bij medewerkers, een team en een organisatie. Heldere structuren, processen en instrumenten op personeelsgebied geven duidelijkheid en richting aan medewerkers. Dat betekent niet dat iedere medewerker hetzelfde denkt, doet, communiceert of dezelfde ambities heeft. Om goed en prettig te werken in een organisatie of team heeft de medewerker -naast duidelijkheid- ook ruimte en begrip voor de eigen persoon nodig. Ik vind het belangrijk, en ook een uitdaging, om te kijken naar de mogelijkheden van medewerkers binnen een organisatie. Ik heb ervaren dat de afstemming en samenwerking tussen medewerkers onderling en de organisatie verbetert door inzicht te geven in mogelijkheden en het spreken van ´dezelfde´ taal. Het enthousiasme en het energieniveau van medewerkers groeit en daarmee ook hun betrokkenheid en een succesvolle samenwerking. Als dat lukt, is mijn missie geslaagd!

Kernwoorden die bij mij passen, zijn:
– Betrokken
– Integer
– Gestructureerd
– Kritisch
– Gedreven
– Resultaatgericht

– Analytisch

Ik weet en kan veel, maar gelukkig niet alles! Ik heb een netwerk aan zelfstandigen met eigen kennis, kunde EN talenten, waarmee ik kan sparren, waarmee ik samenwerk of aan wie ik een opdracht met een gerust hart kan uitbesteden.

Ik werk o.a. samen met: